Loading...

Tratamente speciale

Cosmetică

Tratamente speciale

TRATAMENTE DE ALBIRE

Pigmentarea neregulată a pielii dă un aspect atât inestetic cât și de îmbătrânire prematură a acesteia. Odată cu înaitarea în vârstă, expunerea excesivă la soare combinată cu schimbările hormonale interferează cu producția de melatonină, apărând astfel petele negre. Linia Bruno Vassari White combină diferite substanțe active cu activitate de albire a tenului care dă luminozitate feței, inhibă acțiunea radicalilor liberi (principala cauză a îmbătrânirii premature), încetinește procesul de melanogeneza cauzat de razele ultraviolete, actionează ca un fotoprotector biplogic, facilitează regenerarea vitaminei E și stimulează sintetizarea de colagen.
    Produse recomandate: INTENSIVE WHITENING TREATMENT PACK
  • Fond de ten cu SPF 15 și efect antirid (se găsesc la salon)
  • Cremă de albire și SPF 40 (se aplică doar pe pete, în timpul zilei)

TRATAMENTUL ACNEEI

Se tratează cu succes atât acneea juvenilă, a adolescenților, cât și cea polimorfă. Există o colaborare cu un laborator de analize medicale și cu un cabinet de dermatologie, rezultatele fiind spectaculoase(producător: Cosmetica Afrodita, Slovenia).

Ingrediente active: ulei de arbore de ceai, extract de gălbenele, salvie, mușețel, lavandă și rozmarin. Ajută la restabilirea echilibrului natural al funcțiilor pielii și reglează secreția de sebum. Are efect antiseptic. De asemenea, închide porii și calmează pielea, conferindu-i un aspect proaspăt și sănătos. Numai cu o îngrijire profesională putem ajuta ca majoritatea clientilor să facă față problemelor legate de tenul acneic. Doar aproximativ 15% au nevoie de tratament medical.

Produsele incluse în programul ACNE, ingredientele gamei îndeplinesc toate cerințele pentru a îmbunătăți și a completa tratamentul antiacneic sau gras. Gama ACNE este potrivită atât pentru față, cât și pentru corp.

TRATAMENTUL ACNEEI CU LAMPĂ IPL - REZULTATE DEOSEBITE!

Acest tratament constă în efectuarea unei ședințe cu IPL prin care sunt combătuți doi dintre factorii care intervin în apariția acneei. În timpul eliberării pulsului luminos sunt emanate trei tipuri de lumini: cea galbenă, verde și roșie. Acestea au acțiuni diferite: cea galbenă și cea verde distrug bacteriile, iar cea roșie are ca țintă glandele sebacee hiperactive. Se produce astfel o micșorare a acestor glande, cu scăderea consecutivă a secreției de sebum.

Ședințele nu sunt dureroase, nu necesită extracție, durează 10 minute și se recomandă o ședință pe săptămână.

TRATAMENTE ANTICUPEROZĂ

Cuperoza este o imperfecțiune estetică a pielii, de origine vasculară. Apare pe față, datorită unei dilatări permanente ale vaselor sangvine superficiale, circulația sangvină nefiind bine echilibrată, astfel dilatarea și contractarea vaselor sangvine se efectuează anormal. Cuperoza poate apărea la toate tipurile de ten. Copiii nu fac cuperoză, ea apare de obicei după pubertate și mai ales între 30-50 de ani și dispare apoi cu vârsta. Femeile sunt cele mai afectate de cuperoză. Roșeața spontană, denumită medical eritroză, caracteristică în special persoanelor emotive, constitue mai mult o predispoziție a persoanelor respective. În schimb, această roșeață se poate instala pe o perioada mai lungă, datorită unor cauze observate prin experiență, dar neelucidate științific. Cert este însa că există metode de vindecare și de prevenire.

TRATAMENTUL ZONEI OCHILOR (antirid, anticearcăne, antipungi)

Seria modernă Eye Care de la Gigi Cosmetics oferă soluții specifice pentru tratarea eficientă a zonei delicate din jurul ochilor. Produsele din seria Eye Care sunt destinate uzului atât în saloane de frumusețe, cât și acasă. Trei ingrediente inovatoare contribuie la acest tratament:
  1. Haloxyl - Complex unic de proteine care reduce cearcănele și umflăturile de sub ochi, întărește pielea, previne iritațiile, infecțiile și daunele arsurilor de soare.
  2. Pepha-Tight - Bazat pe alge marine, are un efect de întindere și întărire asupra pielii și ajută la întărirea țesuturilor. Protejează pielea de daunele oxidării (radicalii liberi), accentuează și accelerează producția de colagen.
  3. Regu-Age - Proteine vegetale (peptide) obținute din soia și din orez. Reduce cearcănele și pungile de sub ochi, protejează colagenul și fibrele de elastină, accelerează producerea de țesuturi elastice intercelulare, îmbunătățește circulația sângelui și a pereților capilari. Toate ingredientele au fost testate oftalmologic și sunt tolerate fără probleme și de purtătorii de lentile de contact.
Masca de tratament se potrivește în cazuri de deshidratare accentuată a pielii sau ca tratament de prevenire a acesteia. Acțiuni: hidratează, catifelează, hrănește și energizează pielea ochilor și a buzelor.

TRATAMENTUL BĂRBIEI ȘI AL DECOLTEULUI

Tratamentul gâtului și al decolteului se realizează cu succes doar cu ajutorul aparatului de radiofrecvență din combina cosmetică de mezoterapie virtuală. Se stabilesc sedințe personalizate în funcție de vârsta și de gravitatea problemei. Sunt necesare doar 6-7 ședințe consecutive și o ședință pe lună pentru întreținere.

Toate tratamentele se personalizează în raport cu dorințele clienților și sunt în funcție de prețul produselor folosite (la aceeași procedură folosim produse cu prețuri diferite, medii sau mai scumpe). Vă rugăm să contactați personalul nostru, care vă va indica procedura necesară tipului dvs. de ten sau problemelor dvs. Fiecare clientă beneficiază de o schemă de tratament personalizată, atât pentru aparate cât și pentru materialele folosite.

NOU la Salon Eden

Pentru cele mai bune rezultate de hidratare și anti-aging, aparatul de ultimă generație în domeniul de lifting facial este soluția dumneavoastră!
Aparatul este dotat cu:
- Radiofrecvență RF punctiformă
- Cryo Electroporație
- Cryo Lifting

FĂRĂ ACE! NEINVAZIV!

FĂRĂ DURERE!

CEL MAI RELAXANT TRATAMENT!

Pentru mai multe detalii și programări, vă rugăm sunați la numărul de telefon 0746253538 (Daniela Petrar).


Prețuri
Programări

Daniela Petrar: 0746 253538

Anita Csibi: 0747 628899

Andrea Moldovan: 0742 328294