Loading...

TATUAJE COSMETICE

Înapoi

TATUAJE COSMETICE

Tatuajele cosmetice se realizează cu un aparat profesional. Aparatul, cu toate consumabilele sterile și de unică folosință, se desigilează în fața clientei în conformitate cu noile reglementări pentru igienă și siguranță.
Cosmeticiana, cu experiență de 18 ani in micropigmentare și numeroase cursuri de perfecționare, vă va oferi un machiaj perfect, natural, cel mai potrivit pentru față, in concordanță cu nevoile și gusturile dumneavoastră. Tatuajul nu e dureros deoarece aparatul nu rănește pielea, cicatrizarea e rapidă (maxim 3-4 zile).

Tatuajul buzelor
Se conturează forma naturală a buzei in nuanțe naturale sau mai închise- se poate mari sau micșora conturul buzei, la final aceasta având un aspect natural- se poate hașura și buza în nuanțe naturale, având efect de volum și de buze rujate
Tatuajul sprâncenelor
Se execută cu tehnica "fir cu fir", astfel rezultând un aspect natural- nu se scot și nici nu se rad firele existente, eventual se completează cu linii mici lipsa acestora. Cosmeticiana îi va desena clientei 2-3 variante de sprâncene în raport cu forma feței și a ochilor, ținând cont de preferința clientei și numai dupa încuviințarea acesteia se vor tatua sprâncenele după forma dorită.
Tatuajul ochilor
Se poate contura atât pleoapa superioară cât și cea inferioară sau tot ochiul la prima ședință. -linia se poate executa oricât de groasă sau de subțire se dorește încă de la început.

Prețuri
Micropigmentare sprâncene (fir cu fir, microblading, powder sau tehnica combinată) 800 lei
Repigmentare (întreținere de culoare) la 1 an 400 lei
Micropigmentare ochi sus - linia eyeliner 700-900 lei
Micropigmentare ochi întreg 900 lei
Micropigmentare ochi cu umbră lifting +200 lei/ procedură
Repigmentare (întreținere de culoare) la 2 ani 450 lei
Pigmentarea totală a buzelor 900 lei
Repigmentare (întreținere de culoare) la 1 an 450 lei
RETUȘ 6 săptămâni 150 lei
!! Dacă se revine după timpul de repigmentare prețul este întreg !!
Programări

Daniela Petrar: 0746 253538

Andrea Moldovan: 0742 328294