Loading...

Mezoterapie virtuală

Înapoi

Mezoterapie virtuală

Mezoterapie virtuală

RADIOFRECVENȚA

Acest tratament încălzește dermul și astfel se realizează “lipirea“ fibrelor de colagen existente în țesut precum și stimularea producerii de noi fibre de colagen, realizează o tonifiere profundă, se creează obraji mai fermi și sprâncene mai ridicate și oferă un efect extraordinar de “topire“ a bărbiei duble și redefinirea formei ovale a feței.

ELECTROPORATIA + DERMOLED

Creează pori falși ce trec de bariera protectoare a pielii, ajungând pâna în derm. Terapia led este excelentă pentru regenerarea elastinei și colagenului în zonele tratate, lumina roșie are proprietăți activatoare și cea albastră proprietțăi vasoconstrictoare.

ELECTROFOREZA

Introduce în derm 95% din substanțele pure: colagen, elastină, acid hialuronic, vitamine, în micile canale făcute de electroporație.

REJUVENARE FACIALĂ CU DERMAPENUL (Micro Pen)

Mezoterapia facială cu Micro Pen oferă soluții neinvazive și cu efecte rapide și de durată pentru o piele îmbătrânită cu riduri fine, o piele flasca cu un tonus scăzut, lipsită de strălucire și vitalitate. Procedura constă în aplicarea unor substanțe active (sub forma unor seruri cu molecula foarte mică) pe pielea curata și dezinfectată. Apoi cu ajutorul micropenului se fac mici "canale" în piele, prin care pătrunde serul activ, acesta ajungând mai ușor în straturile mai profunde ale epidermei. Se pot introduce substanțe ce conțin vitamine, colagen, elastină, peptide, Q10, acid hialuronic 3D, botox vegetal, proteine din mătase, toate fiind fabricate special pentru aceasta procedură. Totodata, procedeul stimulează sinteza de colagen și elastină care dau fermitate și elasticitate pielii. Procedura nu este dureroasă, nu este invazivă, nu necesită anestezic, are puține contraindicații (acnee) și nu are reacții adverse. Pe lânga faptul că este o bună metodă de rejuvenare facială se poate folosi și pe zona gâtului, decolteului și a dosului mâinii, zone pentru care opțiunile terapeutice sunt limitate.

NOU la Salon Eden

Pentru cele mai bune rezultate de hidratare și anti-aging, aparatul de ultimă generație în domeniul de lifting facial este soluția dumneavoastră!
Aparatul este dotat cu:
- Radiofrecvență RF punctiformă
- Cryo Electroporație
- Cryo Lifting

FĂRĂ ACE! NEINVAZIV!

FĂRĂ DURERE!

CEL MAI RELAXANT TRATAMENT!

Pentru mai multe detalii și programări, vă rugăm sunați la numărul de telefon 0746253538 (Daniela Petrar).


Prețuri
Programări

Daniela Petrar: 0746 253538

Anita Csibi: 0747 628899

Andrea Moldovan: 0742 328294