Loading...

MASAJE ȘI ÎMPACHETĂRI

Înapoi

MASAJE ȘI ÎMPACHETĂRI

MASAJE

Masajul, o artă care s-a dezvoltat de-a lungul timpului, o tehnică de vindecare, o cale de comunicare între trup- minte- suflet. Vă putem oferi diferite tipuri de masaj, cu profesionalism și responsabilitate, plăcere și dăruire pentru a vă bucura și savura momentele de relaxare într-un minunat ambient. Atât aromaterapia în masajul aromatouch, cât și meloterapia fac parte din ambient în masajul de relaxare. Pe cei cu diverse patologii îi putem ajuta cu masajul terapeutic și recuperator ideal pentru o reabilitare a corpului. Vă așteptăm cu drag🤗

Tipuri de masaje oferite

Masaj de relaxare
Masaj de relaxare- un restart al corpului și minții.
Masaj anticelulitic și limfodrenaj
Un masaj modelator cu efecte asupra circulației și metabolismului.
Masaj terapeutic
Masaj terapeutic pentru un organism calm și relaxat.
Masaj Aromatouch
Beneficii:
  • combate rapid stresul prin relaxarea corpului și a minții
  • întărește sistemul imunitar și reactivează funcția de autovindecare a corpului
  • oferă efectul de homeostază, adică acea stare de relaxare a corpului care îi permite să se regenereze și să prelucreze informațiile primite. Masajul este usor prin atingeri subtile, este o abordare clinică a aplicării uleiurilor esențiale de-a lungul meridianelor energetice și punctelor de contact visceral pe spate și pe talpa piciorului.
  • conține mai multe feluri de uleiri și amestecuri care te vor face să uiți de tine

ÎMPACHETĂRI

Vinoterapia - Linia Kianty Spa Bruno Vassari
Linia Kianty Spa a fost creată special pentru a combina efectele benefice ale algelor marine cu cele ale polifenolilor din struguri. Beneficiile cosmetice ale algelor marine sunt: aplicarea directă pe piele -algele marine au o mare afinitate pentru piele; concentrația lor ridicată de proteine, vitamine, carbohidrați, minerale și oligoelemente (iod, magneziu, potasiu, fier, selenium, zinc) reprezintă un tratament complet

Fenolii sunt una dintre cele mai mari grupe de nutritive vegetale. Sunt prezenți in aproape toate legumele având un rol important în creșterea acestora. Toate acestea au un efect pozitiv asupra pielii:
  • protecție ridicată împotriva oxidării și a radicalilor liberi
  • colagenul, în condiții optime, are un efect de fermitate și uniformizează tonicitatea pielii
  • îmbunătățește microcirculația, în consecință activează toate funcțiile vitale ale pielii.
  • colagenul, elastina și acidul hyaluronic, toate situate la nivelul dermei, se găsesc în concentrații optime și, ca atare, pielea devine mai elastică.
  • conferă relaxare pielii.
Tratament pentru fermitate Body Energy
În acest tratament se folosesc măști cu alge marine care transmit prin țesutul cutanat dur concentratul de oligoelemente din alge. Produsul mai conține și alte substanțe active ca, de exemplu, siliciu organic, agenți hipotermici și extract de iederă, care au scopul de a întări epiderma. De obicei, sedințele au loc o dată sau de două ori pe săptămână timp de două luni, fiind urmate de un tratament de întreținere la fiecare 15 zile.

Prețuri
Programări