Loading...

MANICHIURĂ ȘI PEDICHIURĂ

Înapoi

MANICHIURĂ ȘI PEDICHIURĂ

Manichiura și pedichiura, montarea și pictarea unghiilor false cu ajutorul celor mai noi tehnici, se apropie din ce în ce mai mult de o artă. De aceea, pentru a realiza o manichiură artistică deosebită este nevoie de profesionalism, experiență, răbdare și pasiune.

PRODUSE SI PROCEDURI NOI

EASY OFF HADENER GEL

Folosit pentru întărirea unghiilor în mod natural, acesta este un produs care se poate înlătura foarte ușor de pe unghie prin dizolvare cu o soluție specială.

GUMM GEL
Gumm Gel este un gel gumat datorită căruia unghiile se pot tăia cu ușurință fiind foarte flexibile și subțiri.

GELURI COLORATE
Datorită gelului de bază și a conținutului de pigmenți cu o accentuată putere de acoperire, culorile sunt foarte vii și rezistă de la o ședință la alta până la patru săptămâni.

TRATAMENTUL CU LUMÂNARE
Tratamentul este recomandat tuturor celor care au mâinile uscate și nu numai. Procedura se realizează în două etape:
  • mai întâi se face un gomaj (cu zahăr special pentru spa) pentru înlăturarea celulelor moarte și de a pregăti pielea pentru a absorbi uleiurile din compoziția lumânării
  • apoi lumânarea specială se topește și se picură direct pe dosul mâinilor, după care se efectuează un masaj special al mâinilor urcând până la cot.
Lumânările speciale sunt de mai multe feluri și compoziții. Este o procedură foarte relaxantă datorită masajului și a aromaterapiei create de uleiurile esențiale din lumânări.

Prețuri
Programări

Natalia: 0757 504902

Alina Chirteș: 0745 295055

Adina Șandor: 0740 915579