Loading...

Manevre estetice

Cosmetică

MANEVRE ESTETICE

MACHIAJUL MIRESEI

Imprevizibilul iși poate oricând pune amprenta pe ziua nunții tale! De un lucru, însă, trebuie să te asiguri. Machiajul tău trebuie să fie perfect, pentru a fi radioasă și sclipitoare. Machiajul miresei nu este un machiaj de zi cu zi, ci unul special. Acesta trebuie să fie cât mai natural și să scoată în evidență prospețimea și tinerețea tenului.
    Informații suplimentare
  • obligatoriu o probă înainte cu cel putin 2 săptămâni de nuntă
  • o pregătire a tenului care include un tratament făcut cu 2-3 săptămâni înainte
  • contactați-vă cosmeticiana în legătură cu paleta de culori care vi se potrivește

PERMANENT GENE/ LAMINARE GENE

Genele dumneavoastră vor rămâne ondulate perfect timp de 2-3 luni, iar efectul va fi spectaculos atât la genele scurte cât și la cele lungi. Permanentul pentru gene este o metodă de ondulație a genelor, ce poate rezista până la 2 luni, indiferent de vârsta clientei, de lungimea genelor sau de densitatea lor. Permanentul pentru gene realizează o ondulație perfectă a genelor, chiar și a celor drepte și mici. Este un tratament de ultimă generație, creat pentru a accentua privirea și pentru a-i conferi intensitate. Aplicarea tratamentului implică câțiva pași simpli dar care nu sunt neplăcuți pentru clientă:
  • se montează un mic bigudiu de burete pe pleoapa superioară
  • se mulează genele pe bigudiu, după care se aplică pe gene o soluție de permanent, special creată pentru zona delicată a ochilor
  • după 15 minute se șterge soluția de permanent și se aplică o soluție de fixare. Astfel, după 30 minute, nu veți mai avea nevoie de vechiul cleștișor de gene
  • după acest tratament se recomandă vopsirea genelor pentru accentuarea privirii

EXTENSII GENE

Extensiile de gene fir cu fir oferă posibilitatea schimbării fizionomiei genelor dumeavoastră, redându-le densitatea, volumul, lungimea și grația, păstrând aspectul natural datorită dimensiunilor diferite. Se aplică cu ajutorul unui aditiv special pe genele naturale și imită perfect culoarea și textura acestora. Adezivul nu este toxic, nu afectează ochii sau genele naturale. Aplicarea lor nu este dureroasă. Extensiile de gene semi-permanente nu par deloc false, iar oftalmologii nu au raportat niciun fel de intoleranțe și reacții adverse pentru ochi. În plus, sunt rezistente la soare și apă. Extensiile durează între 6 și 8 săptămâni, fiind necesare ședinte de întreținere la 15 zile. Extensiile de gene smocuri se folosesc în cazul în care se dorește o desime a genelor, sunt extrem de naturale, nu au nodul de pornire ca în cazul genelor false, se aplică cu ajutorul adezivului de extensii. La unghiul intern al ochiului se aplică extensiile fir cu fir, apoi smocuri medii, iar la coada ochiului aplicăm smocuri lungi, realizând astfel iluzia de ochi de pisică. E cea mai convenabilă și mai rapidă metodă de extensie de gene. Oferim gratuit ședința de dezlipire a acestora precum și tratamentul de regenerare a genelor cu o soluție specială ce conține ulei de ricin și vitaminele A și E.

GENE FALSE

Multe femei au sentimentul că genele lor naturale nu sunt destul de lungi și de dese. Pentru cele care își doresc gene pline, dese, trebuie doar să aleagă dintr-o gama largă de modele de gene false disponibile .Ele se aplică în general pentru un eveniment, deși rezistă până la 14 zile. În general se dezlipesc cu o soluție specială pentru a nu traumatiza genele naturale.

Prețuri
Programări

Andreea Lisnic: 0748 523929

Anita Csibi: 0747 628899