Loading...

Coafură

Înapoi

Coafură

Stilistele noastre vă stau la dispoziție pentru a vă oferi o tunsoare potrivită dar și sfaturi pentru îngrijirea corectă a părului. Salonul nostru vă oferă servicii complete care includ tuns, vopsit, șuvite, coafat, tratamente și măști pentru păr.

NASHI ARGAN

Nashi Argan este o gamă complexă, elegantă și eficientă ce satisface necesitățile tuturor doamnelor și domnișoarelor de a-și menține frumusețea părului. Având la bază ulei de argan certificat BIO cunoscut pentru înalta lui eficiență, produsele oferă soluții eficiente pentru toate tipurile de păr.
Vă așteptăm la salonul nostru pentru a vă convinge!

REPAIR Nashi PHYTO
este un tratament inovator pentru saloanele de coafură profesionale, care transformă terapiile tradiționale de reconstrucție a parului într-un tratament de reconstrucție mai inovativ și eficient. Datorită acțiunii colagenului și a celulelor stem din plante, PHYTO REPAIR cu dublu complex este în masură să acționeze simultan împotriva celor două cauze de deteriorare a structurii părului.
    Factori externi care provoacă daune, care se combat cu complexul de colagen:
  • suprasolicitarea cauzată de tratamentele chimice
  • utilizarea excesivă a uscătoarelor de păr sau întinderea părului
  • expunerea prelungită la elementele chimice fără a lua măsurile de precauție necesare
  • coroziunea cauzată de sare sau clor

ÎNDREPTAREA CU KERATINĂ - MAGIA PĂRULUI DREPT FĂRĂ A FOLOSI PLACA

Vrei să te trezești dimineața cu părul aranjat și coafat? Îndreptarea cu keratină iți face ziua mai ușoara și te ajută să economisești timp și efort. Pentru rezultate impecabile și calitate garantată vă așteptăm la noi! Tratamentul cu keratină este folosit pentru netezirea și îndreptarea semipermanentă a părului și este potrivit pentru orice tip de păr. Un stilist din echipa noastră va aplica keratina și apoi va folosi caldura plăcii pentru îndreptare. Procedura variază ca durată începând de la 1 oră, în funcție de lungimea părului. După tratament vei observa că părul tău se va regenera, va căpăta suplețe și vitalitate și va deveni mai strălucitor. Clienții care au beneficiat de acest tratament l-au numit a fi un miracol, bucurându-se de eficiența sa pentru o perioadă de 6 luni. Tratamentul cu keratină îmbogățește cu proteine firul de păr, fiind singura soluție cu adevarat eficientă în coafarea părului ondulat pentru a obține firul de păr drept pe care îl doriți. Tratamentul cu keratină se comportă ca o hrană pentru păr ce întărește rădăcina și îl face mai rezistent la rupere. Tratamentul conține nutrienți de care părul tău are nevoie pentru a arăta strălucitor și plin de naturalețe. Există o mulțime de factori de mediu care fac ravagii părului tău, precum praful, căldura și umiditatea din atmosferă. Pentru a-i reda vitalitatea, tratamentul cu keratină este exact ceea ce ai nevoie! Întreabă specialiștii nostri despre beneficiile pe care acest tratament le oferă pentru sănătatea scalpului tău. Tratamentul de păr pe bază de keratină este cel mai nouă modalitate de a îndrepta părul fără a avea efecte secundare. Tot mai multe persone încearcă acest tratament revoluționar ce reușeste să aducă părul la forma sa naturală. Daca v-ați săturat să aveți zile în care părul dumneavoastră stă dezordonat, atunci acesta este momentul potrivit să dați o șansa tratamentului revitalizant cu keratină pentru un păr sănătos în totalitate!

Gama de vopsea de par KEUNE

Vopsea de păr ideală pentru scalp cu dermatită și matreață


Programări

Andreea Zabavschi: 0742 279605

Ramona Huza: 0746 234832

Alina Balint: 0740 325521

Emoke Bokor: 0747 952882